Termeni de Garantie

Allegoria Society SRL  va face tot posibilul ca achizitia ta sa fie conforma si experienta cumparaturilor pe site-ul www.allegoriadeco.ro sa fie una placuta.


Garanţia tuturor produselor de pe site-ul www.allegoriadeco.ro este de 2 ANI.

Perioada de garanție începe la data realizarii tranzacției.

În cazul efectuarii unei reclamaţii în perioada de garanţie, este necesar să prezentaţi produsul defect şi copia facturii fiscale de achizitie.

Clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului într-o perioadă de 15 zile de la data la care a fost adusă la cunoştinţă lipsa conformităţii unui produs.

Clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform, in cazul in care înlocuirea produsului cu altul identic conform, nu este posibilă.

Garanţia se acordă în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării.

 

Allegoria Society SRL  va face tot posibilul pentru rezolvarea oricarei situatii neplacute aparute. Suntem convinsi ca niciun client nu cumpara un produs in ideea de a-l returna, asadar vom face tot posibilul ca achizitia ta sa fie conforma si tu sa fii un client satisfacut.

 

Multumim pentru incredere!