Cum pot returna un produs?

Satisfactia ta este cel mai important lucru pentru noi! Daca, din diverse motive, produsele nu se potrivesc așteptărilor tale, ni le poti trimite înapoi, fara invocarea vreunui motiv.

Politica de Retur

Comenzile pot fi returnate in 30 zile de la primirea lor.

Contravaloarea produsului returnat va fi restituita în maxim 14 zile lucrătoare, din momentul in care produsele returnate ajung la noi.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (nespalat, nefolosit, nedeteriorat).

Recomandam păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Returnarea produselor de face tot prin curier, contravaloarea transportului de retur fiind suportata de client.

Conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, Clientul are dreptul să notifice că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare). Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Important!

Daca constati ca bunurile au suferit deteriorari in timpul transportului, te rugam sa ne contactezi în termen de 2 zile de la primirea acestora, la adresa de e-mail contact@allegoriadeco.ro, atasand poze cu coletul și cu produsul deteriorat.

Allegoria Deco va rezolva problema in cel mai scurt timp.

Procedura de Retur

  1. Compleaza formularul de retur
  2. Nu expediati produsele pana nu sunteti contactati

Contravaloarea produsului returnat va fi restituita în contul specificat de tine, in formularul de retur. Restituirea banilor se va efectua in cel mai scurt timp – maxim 14 zile lucrătoare, din momentul in care produsele returnate ajung la noi.

Va rugam sa retineti:

Contravaloarea transportului de retur va fi suportata de client.

Formular pentru returnare