Blog

Walls Stories – Pereti Statement – Cele mai Inspirate & Accesibile Decoratiuni de Perete

Pereti albi, colorati, pereti in living, pereti in dormitor… multi pereti intr-o casa. Probabil si tie ti-au dat de gandit in diferite momente cand ai simtit ca peretii au nevoie de décor.

Decorul peretilor constituie o provocare pe masura si un elemnt esential in amenjarile interioare.

Iti recomandam sa creezi zone accent pe anumiti pereti: peretele de deasupra patului, peretele central din living, peretele scarii. Condenseaza atentia in anumite zone prin alegerea unor obiecte cu personalitate.

Variantele cele mai accesibile si versatile de décor pentru pereti sunt obiectele decorative (dincolo de vopseluri, placari, etc).

Iti propunem diverse obiecte de décor pentru pereti, compatibile cu stilurile de design in tendinte: oglinzi, ceasuri, panouri decorative, rafturi si alte decoratiuni accent.

Oglinzi

 

Oglinzile au un efect maxim in zona in care sunt amplasate.

Oglinzile creeaza iluzia de spatiu si adauga elementul decorativ ambientului in functie de zona reflectata. Cand stabilesti locul unei oglinzi incearca pe cat posibil sa o amplasezi intr-un spatiu unde reflecta la capacitate maxima!

Alege oglinzi decorative, piese accent cu design deosebit, oglinzi cu rame si elemente decorative din materiale de calitate: lemn, metal, franghie.

Panouri Decorative

Adevarate piese de décor, panourile decorative atrag atentia instat si creeaza un aer pretios in incapere.

In functie de stilul de amenajare al casei, sunt decoratiuni ideale pentru peretele de deasura patului sau peretele statement din living.

Recomandare: Alege modele cu adevarat pretioase din lemn natural.

 

Ceasuri de Perete

Regula principala: Selectivitate!

Ceasurile sunt cu sigurata o optiune de décor foarte la indemana si foarte ofertanta.

Multitudinea de modele disponibile in magazinele de decoratiuni inspira un sfat: Fii foarte selectiv cand alegi un ceas de perete.

Devenit un obiect atat de la indemana, ceasul de perete risca sa fie evaluat ca banal in ambientele de design. Nimic mai nedrept! Cu rol functional si decorativ, ceasul de perete poate fi piesa accent in orice ambient, mai ales in living.

Ceasul iti va aminti ca fiecare moment este pretios!

Sfat: Alege un ceas deosebit prin design, dimensiuni, calitatea materialelor.

Un ceas de dimensiuni foarte mari, din materiale de calitate, din lemn sau metal, induce o personalitate aparte intr-un living spatios.

 

Ramele Foto sunt desigur decoratiuni foarte versatile pentru pereti. Aici ai la dispozitie o multitudine de alegeri si poti face combinatii nelimitate. Modelul ramei, numarul ramelor foto, ce alegi sa expui in ele sunt elemente care iti dau libertatea maxima de décor.Cuierele de Perete sunt piese in care nota decorativa se amesteca cu cea practica.

Iti recomandam sa ai in vedere cuierele de perete pentru diverse camere unde se justifica si rolul functional: peretii din dormitor, hol, bucatarie si baie.

Cuierele pot fi amplasate chiar si pe peretii din living, daca sunt foarte decorative si daca le folosim pentru a expune alte obiecte de décor.

Si in cazul cuierelor, materiale de calitate adauga valoare: lemn, metal, materiale naturale.

 

Tablourile reprezinta alegerea cea mai conservatoare, dar mereu adaptata tendintelor. Sunt disponibile o multitudine de modele si materiale, asadar trebuie sa alegi in functie de stilul preferat.

Pe allegoriadeco.ro vei gasi o colectie atent selectata de decoratiuni pentru perete, care pot fi cumparate online. Toate obiectele – oglinzi, ceasuri, tablouri, alte piese decorative – sunt din materiale de calitate, lemn, metal, materiale naturale si au un design deosebit. Speram sa gasesti produse care sa-ti placa! Daca esti in cautatea decoratiunilor de perete te invitam sa vizitezi cat mai des aceasta sectiune, intrucat la Allegoria toate colectiile sunt imbogatite permanent cu produse noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *